VÄLKOMMEN TILL PROTEKO OCH NORDISK DESIGNSKOLA!

Vi erbjuder textil kompetens ända från design till försäljning.

Stiftelsen PROTEKO bedriver utbildningar via sina varumärken Nordisk Designskola och PROTEKO.

Samarbetet med näringslivet är fundamentet i våra utbildningar. Från fantastiska lokaler i Textile Fashion Center i Borås, arbetar PROTEKO med att utveckla den svenska textilbranschen. PROTEKO står för ”Professionell textil kompetens” och förklarar på ett enkelt sätt vad vi gör. Vårt uppdrag är att öka lönsamheten och kompetensen hos svenska textilföretag genom samarbete, rådgivning och utbildning.

PROTEKO och Nordisk Designskola bedriver utildningar inom textil, design och konfektion. Detta i syfte att förse branschen med kompetent arbetskraft. Utbildningarna är väl inarbetade hos branschföretagen som kontinuerligt tar emot studerande från PROTEKO/Nordisk Designskola under praktikperioden, som ofta leder till anställning direkt efter examen.

STUDIEBESÖK HOS PROTEKO / NORDISK DESIGNSKOLA

Nyfiken på våra kurser och utbildningar, vårt arbetssätt och hur vardagen ser ut som student hos oss? Boka ett studiebesök! Vi tar gärna emot både grupper och privatpersoner, skolor, organisationer och företag.

Beroende på era intresseområden berättar vi ingående om vår verksamhet och utbildningsutbud, behörighetskrav och antagningsprocesser för olika utbildningar och kurser. Vi visar er runt i våra lokaler och svarar på era frågor, och ni får titta in till pågående seminarier och föreläsningar som studenterna har. Har ni gott om tid annordnar vi gärna en workshop bara för er, i samband med studiebesöket.

Kontakta oss på 033-410107 eller info@proteko.se för att boka. Välkomna!

Följ vårt nyhetsbrev!

Information på svenska